Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duchowe uderzenie vs Tapniecie

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejde odrazu do pytania.Nie lepiej jest maksowac jako drugi skill Tapniecie? Na solarze duchowe kosztuje okolo 300k a tapniecie 30k.W dodatku ten drugi skill dropi co chwile ( i ma omdlenie ) Czyli co bedzie bardziej efektywniejsze w pvp.Duchowe zalozmy na m2 czy tapniecie m8?

Edit1.Tak przy okazji.Nie chce robic nowego tematu wiec napisze tutaj.Dropla mi smiertelka +0 1000pz.Lepiej sprzedac ja na +0 czy zrobic u gildyjnego do +4.Ile warta jest +0 a +4 ?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Duchowe najmocniejszy skill wsrod wojow...

Jesli masz zamiar na pieszego to moze tąpniecie sie przydać.

Tymbardziej jeśli skill bedzie na G :)Ale i tak obstawiam Duchowe uderzenie do pvp wymarzone ^^

Opublikowano

Duchowe jest mocniejsze lecz tym się nie sugeruj.

Jezeli masz możliwość zakupu ku ( po atrakcyjnej cenie ) nie zależy czy to bedzie duchowe czy tąpniecie to kupuj i czytaj.

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Poczekam na kolejne wypowiedzi.A co z ta smiertelka?

Opublikowano

Duchowe jest najsilniejszym skilem u wojowników, a tąpnięcie jest bardziej skilem do expa, ponieważ omdlewa moby wokół nas dość często.

A śmiertelnej +0 nikt nie kupi, kuj do +4 jak mówiłeś - chodź ceny będą takie same prawie, a nie powiem Ci ile weźmiesz za to bo nie napisałeś jaki serwer.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

najpierw silne - to podstawa, a potem duchowe/tąpnięcie lub walnięcie, jeśli chcesz to rozwijaj tąpnięcie, w sumie dobry pomysł.

___

Śmiertelka +0 i +4 tyle samo są warte. Cena będzie większa po osiągnięciu +5

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Smiertelka +4 1000pz na serwerze Solar.Teraz mozecie napisac ile bedzie warta.

Opublikowano

Dupa, dupa, dupa Duchowe pod exp sie nie przydaje. Ja od zawsze cisne w tapniak jako drugi skill, nie kiedy ratuje mi tyłek jak juz padam, walnę tapniaka omdlenie siadnie i stworek odlatuje w pi*** :DxD Tapniak pod exp, duchowe pod pvp ;)))

Opublikowano

JEŻELI chcesz expić dość szybko, aby niedługo wbić 3 skill - duchowe, to bierz tąpnięcie, zdążysz je podszkolić, a duchowego na niskich lvlach i tak mocno nie poduczysz, bo ku drogie, a sposobów zarobku niewiele, a tąpnięcie na exp lepsze.

Opublikowano

Tąpnięcie jest bardziej uniwersalne czyli do expa i pvp :) . Polecam dopiero na 3 skillu w Duchowe :) .

Pffff.... chyba nigdy mentalem nie grałeś :) Silne , Duchowe , walnięcie takim buildem się leci :)

JEŻELI chcesz expić dość szybko, aby niedługo wbić 3 skill - duchowe, to bierz tąpnięcie, zdążysz je podszkolić, a duchowego na niskich lvlach i tak mocno nie poduczysz, bo ku drogie, a sposobów zarobku niewiele, a tąpnięcie na exp lepsze.

Kufffno prawda ;)

Silne , duchowe , walnięcie

Tąpnięcie na m7/8 wali tyle samo co duchowe na m2/3 ;)

Polecam duchowe ku do 300 k więc bardziej się opłaca bo 300k to nic.

Dupa, dupa, dupa Duchowe pod exp sie nie przydaje. Ja od zawsze cisne w tapniak jako drugi skill, nie kiedy ratuje mi tyłek jak juz padam, walnę tapniaka omdlenie siadnie i stworek odlatuje w pi*** :DxD Tapniak pod exp, duchowe pod pvp ;)))

Duchowe pod exp się nie przydaje ?

Ludzie ... no coment.

Polecam duchowe

Plusy :

Nie drogie jest to ku , Ci co piszą że jest drogie to "Nie warto" to są w błędzie.

Ch** że tąpnięcie tanie jak gów** Ci to da :O

Osobiscie 2tyg temu zaczynałem od nowa i od 0 NULL mentalem , maxowałem silne , duchowe , walnięcie i jestem zadowolony ;)

Z bonusem tym ze strony za free (Bonus expa , dropu , buty wiatru na 7 dni) wbiłem 73 lv.

Pozdraawiam serdecznie.

// PS : Jednym słowem (L2P) :))

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Ja osobiscie robie zawsze tak silne -> tapniecie -> duchowe -> walniecie -> uderzenie miecza, dlaczego ? powód prosty ja zawsze expie pierw 70/75 dopiero potem bawie sie w pvp. I na PL własnie polecam Ci taki bulid. Tapniecie w pvpm jest bardzo przydatne. A w pvp ma o ok. 500 mniejszy dmg w porównaniu do duchowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...